Bookataria

Bookataria.ro este un proiect care se adreseaza persoanelor de toate varstele care sunt  interesate de un stil de viata sanatos.

Calatoria noastra a inceput cu ideea de a a furniza “ingredientele pentru o viata sanatoasa”  pe care le-am vazut initial sub forma de carti culinare, de nutritie si despre familie.

In aceasta calatorie, am descoperit ca nu informatia lipseste in aceasta ecuatie, ci contactul uman.

Asa ca, am inceput sa organizam evenimente care sa ne apropie ca oameni si in acelasi timp sa ofere experiente reusite pentru cei implicati.

Evenimentele Bookataria sunt evenimente de degustare si schimb de retete, unde furnizori de incredere sunt implicati in elaborarea acestora, iar oameni pasionati din comunitatea in crestere isi pun la bataie retetele personale.

Am avut o serie de evenimente, de la picnicuri in aer liber, vara si primavara pana la evenimente dedicate specialitatilor culinare cu invitati de exceptie.

Evenimentele Bookataria.ro sunt sezoniere. Ne place sa organizam picnicuri in parc, in aer liber unde participantii aduc in caserole mancare home-made sau mancare cumparata fara E-uri, fara conservanti si fara prea mult zahar. Sustinem un stil de viata sanatos. Dar mai ales, picnicurile ne ajuta sa facem o constientizare in acest sens.

Mai multe pe: www.bookataria.ro sau grupurile de social media unde comunicam evenimentele noastre:

http://bit.ly/2P77fnl

http://bit.ly/2P9LHGA

Year
2017